Home

LAMPATELIER.NL - LUMINEUS DESIGN
Lampenkappen, Accessoires, Tafellampen, Handmade Dutch Design

Hi! Wat leuk dat je er bent! Lampatelier.nl is dé website voor lampenkappen, lampvoeten, interieur decoratie én accessoires.

Of het nu gaat om een eigen ontwerp of om een van de lampen en producten in de webshop: wij hebben het of kunnen het (laten) maken!  We hebben namelijk ook ons eigen lampenkappen atelier!

Op onze webshop zijn kant-en-klare design lampenkappen, tafellampen en lampvoeten te vinden. Maar er zijn ook allerlei combinaties mogelijk. En mocht er toch nog iets ontbreken of heb je vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Zodat wij mee kunnen denken en zeker een oplossing zullen vinden.

In onze showroom in Arkel kun je je wensen met ons bespreken en al onze artikelen bekijken. Ook staan wij open voor jouw creatieve ideeën of misschien kom je juist op nieuwe ideeën? De koffie staat klaar!

Tot ziens bij Lamp Atelier: Lumineus Design. Creatieve groet!

 

D.Y.O

Heb je een eigen favoriete print? Wij verwerken het graag voor je in je favoriete lampenkamp. Design Your Own! Een eigen lamp ontwerpen? Een eigen stof gebruiken? Gordijnen, een oud dekbed of misschien een mooi behangetje? Wat er in jouw huis komt te staan is heel persoonlijk. Interieur is persoonlijk. Wij denken graag met je mee en ontwerpen een unieke, eigen lamp(enkap). D. Y .O @ LampAtelier! Benieuwd? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte

van de laatste trends en doe inspiratie op!

'Transforming a bright idea, into a design.'
Hans & Jannie
LampAtelier
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram
Add to cart