Media

LampAtelier wordt nog wel eens in de media genoemd en geroemd. Daar zijn wij uiteraard erg trots op! 

Hier tref je onze lampen in verschillende media. Het model Amsterdam wordt in verschillende bladen vermeld. Ook de lamp ‘Feathers’ wordt beschreven vanwege de originaliteit en warme uitstraling. Onze design lamp Bottle Vase staat in de woonmaand oktober in VT-wonen en Nouveau. Ook onze Lamp Pebbles op keramieken voet is in deze bladen te zien.

Heb jij hier iets moois bij zien staan? Of kunnen we je helpen met een artikel dat jij in de media voor bij hebt zien komen? Schroom dan niet om ons te bellen voor meer informatie!

Actueel: Vernieuwde website

De afgelopen maand is de website vernieuwd! Zo zijn er nieuwe categorieën bij gekomen zoals The Nature Colletction en The Eyecatcher Collection. Daarnaast heeft de Amsterdamse lampen collectie een eigen categorie gekregen met de naam ‘The Dutchie Collection’. 

Ook heeft Lamp Atelier een Sale gekregen, hierin kunt u profiteren van leuke aanbiedingen. Kijk vooral rond in onze vernieuwde website en als je vragen hebt aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. 

Veel kijkplezier, doe jij hier interieur inspiratie op? 

Hotel Estheréa richt kamers in met Dutch Houses

Hotel Estheréa gevestigd in een reeks zeventiende-eeuwse panden aan het Singel, de oudste gracht van Amsterdam hebben de kamers ingericht met onze Dutchie Het interieur van hotel Estheréa is rijk en kleurig. 

Een aanstekelijke combinatie van wollen tapijten, kristallen kroonluchters, mahonie lambrisering, luxe stoffen, expressief behang, bloemen, planten en vissen. En nu verlicht met de Dutch Houses van Lamp Atelier.

Nederlands ontwerp prachtige tafellamp waar de Amsterdamse grachtenpanden zeer geraffineerd in zijn verwerkt. Lamp Atelier ontwierp een handbeschilderde lamp met daarop grachtenpanden. Het bijzondere product heet Dutchie. Kleuren, vormen en stoffen kunnen desgewenst worden aangepast.

Add to cart