NL EN

Over ons

.Of het nu gaat om de inrichting van een woonomgeving of van zakelijke projecten, de verlichting vormt altijd de finishing touch, de “look and feel” beleving.

Lamp Atelier ontwerpt lampen die uit losse elementen bestaan, die op allerlei manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden en een toepassing vinden in elk soort interieur, modern en  klassiek, zakelijk en privé.

Zo maken wij exclusieve lampvoeten van prachtig geglazuurd keramiek en glas, in vele verschillende kleuren en finishes. Maar ook produceren wij sfeervolle kappen in zijde, linnen en chintz. En de snoeren die, behalve stroom vervoeren, ook een decoratieve functie hebben. Snoeren, die gezien mogen worden, van Italiaanse zijde, robuust katoen of gevlochten metaal.

Hoe voldoeninggevend kan het zijn om zelf die unieke lamp te creëren, die geheel is aangepast aan de stijl, de sfeer en de beleving van uw eigen specifieke interieur.

Op onze webshop zijn allerlei combinatiemogelijkheden te vinden. En mocht er toch nog iets ontbreken of rijzen er vragen, aarzel  niet contact met ons op te nemen of een afspraak te maken, zodat wij met u mee kunnen denken en zeker een oplossing zullen vinden. Ook s' avonds bent u van harte welkom, bel ons voor een afspraak.

In onze showroom kunt u bijvoorbeeld “live” bekijken, wat het resultaat kan zijn van uw creatieve ideeën of misschien komt u juist op nieuwe ideeën.

Bel ons of we aanwezig zijn of om een afspraak te maken.Contactformulier

* Verplichte velden

Powered by WebForms

Lamp Atelier

Vlietskade 6006

4241 WP  Arkel
Telefoon: +31 0183 820376
Email: info@lampatelier.nl
IBAN: NL61RABO0130259578

KVKnummer: 11049236

BTW nr: NL809266726B01

© Lamp Atelier, 2013 | Ontwerp & techniek: Opzet | Fotografie: Hans Verleur