NL EN

Praktische info

Leveringstijden

Lamp Atelier verzendt uw bestelling binnen 2 werkdagen indien deze op voorraad is. Mocht dit niet het geval zijn dan ontvangt u per mail bericht van ons op welke termijn u de producten kunt verwachten.

Kan ik telefonisch bestellen?

U dient uw bestelling middels internet te plaatsen. Mocht u er echt niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 0183 820376 (lokaal tarief). Uiteraard helpen wij u dan verder bij het plaatsen van uw bestelling.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is ontvangen?

Als u bij ons een bestelling plaatst, ontvangt van ons een bevestigingsmail (dit is tevens uw factuur). Als u deze niet heeft ontvangen, dan is uw bestelling waarschijnlijk niet goed bij ons binnen gekomen. Twijfelt u, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en bellen met +31 0183 820376  (lokaal tarief) of mailen naar: info@lampatelier.nl


Verzendkosten

Wij bezorgen uw bestelling via de pakketservice van PostNL.
 De verzending is gratis voor bestellingen binnen Nederland bij bestelwaarde boven € 25,00

Bij orders onder € 25,- vragen wij € 3,50 verzendkosten per verpakking.


U kunt uw verzending volgen via Post NL Track & Trace. Als uw bestelling als status verzonden heeft maar u heeft nog niets ontvangen betekent dat, dat er vertraging zit bij PostNL. U kunt dan altijd contact met ons opnemen.

Verzendkosten buitenland:
• Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg - € 13,90
• Denemarken, Finland, Italië, Polen, Spanje, Zweden - € 17,50
• Tsjechië, Verenigd Koninkrijk - € 17,50
• Slowakije, Slovenië - € 19,90
• Bulgarije, Estland, Griekenland, Noorwegen, Hongarije, Ierland, Letland
Litouwen, Portugal, Roemenië - € 25,00


Retourneren

Vanaf het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen heeft u 14 dagen om het artikel te ruilen of retourneren. U krijgt uw volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van retourzenden, van huis naar webwinkel, zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht dient u ons een email te sturen met het artikel dat u wilt retourneren, het klant of ordernummer en de reden van de retourzending. Vermeld op het pakket graag het ordernummer. 


Voorwaarden voor retourzenden:
• U dient de het pakket voldoende te frankeren
• Verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn, liefst in originele verpakking retouneren
• Product dient onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
• Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.

 

U kunt uw retourzending sturen naar:

 

Lamp Atelier
Vlietskade 6006
4241 WP Arkel

 

Heeft u ons laten weten dat u uw aankopen wilt retourneren dan zullen we uiterlijk binnen 14 dagen uw aankoopbedrag terug te storten. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat u hebt aangegeven te willen retourneren. Na retourontvangst van uw aankoop ontvangt u het aankoopbedrag retour. 

Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, worden niet geaccepteerd en gaan retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Bij  retourzendingen waarvan artikelen niet in originele onbeschadigde verpakking retour worden gestuurd is Lamp Atelier gerechtigd 10% van het factuurbedrag als kosten in rekening te brengen met een minimum van € 10,-.

Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan ons per mail of telefonisch te melden.


Contactformulier

* Verplichte velden

Powered by WebForms

Lamp Atelier

Vlietskade 6006

4241 WP  Arkel
Telefoon: +31 0183 820376
Email: info@lampatelier.nl
IBAN: NL61RABO0130259578

KVKnummer: 11049236

BTW nr: NL809266726B01

© Lamp Atelier, 2013 | Ontwerp & techniek: Opzet | Fotografie: Hans Verleur