Retourneren

Vanaf het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen heeft u 14 dagen om het artikel te ruilen of retourneren. U krijgt uw volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van retour zenden, van huis naar webwinkel, zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht dient u ons een e-mail te sturen met het artikel dat u wilt retourneren, het klant of ordernummer en de reden van de retourzending. Vermeld op het pakket graag het ordernummer.
Artikelen die in opdracht of verzoek speciaal zijn geproduceerd (custom made) kunnen niet worden geretourneerd. Dus de voorwaarden voor retourzendingen gelden voor de standaard collectie.

Voorwaarden voor retourzenden:
• U dient de het pakket voldoende te frankeren
• Verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn, liefst in originele verpakking retouneren
• Product dient onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
• Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.

Download hier ons formulier voor het retour sturen van uw aankoop.

Vul dit formulier duidelijk in en doe het formulier bij uw retourzending. U kunt uw retourzending sturen naar

Lampatelier, Vlietskade 6006, 4241 WP, Arkel

Heeft u ons laten weten dat u uw aankopen wilt retourneren dan zullen we uiterlijk binnen 14 dagen uw aankoopbedrag terug te storten. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat u hebt aangegeven te willen retourneren. Na retourontvangst van uw aankoop ontvangt u het aankoopbedrag retour. 

Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, worden niet geaccepteerd en gaan retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Bij  retourzendingen waarvan artikelen niet in originele onbeschadigde verpakking retour worden gestuurd is Lamp Atelier gerechtigd 10% van het factuurbedrag als kosten in rekening te brengen met een minimum van € 10,-.

Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan ons per mail of telefonisch te melden.

 

Add to cart